Err

Tu cesta : 0,00 EUR
Guia / Directorio de restaurantes RECOMENDADOS y merecedores de confianza

El Sentit de las Estrelles- Estrelles Catalunya -

                                                                                                            

"Significança de cada Estrella Calalunya"  "


En
el sector RESTAURANTS, on el usuari gaudeix del àpat en el propi establiment, identifiquem i classifiquem els establiments de la següent manera

 Identifiquem com: "EN ESTUDI" o "PROPOSAT per "- a els establiments en procés de rebre els informes dels "Jutges/Assessors d'Estrelles Catalunya" per decidir l'atorgament de d'Estrelles.

Mitja estrella no és ni més ni menys que una o dues estrelles. 
 Mitja estrella identifica aquest tipus de restaurants que tant apreciem i que cada vegada ens costa més trobar: autenticitat, senzillesa, bon menjar casolà i preu molt d'acord. (habitualment, són restaurants que prioritzen les matèries i la cuina, a l'ambient, presentació i maneres.)

Una estrella identifica aquells establiments que a més d'una bona cuina i relació qualitat/preu, (preu mig carta, inferior als 40€ per comensal), donen molta importància a la presentació, entorn i ambient.

Amb dues estrelles, identifiquem els establiments que a més d'una bona cuina  i de cuidar molt la presentació, entorn i ambient, tenen alguna cosa especial com perquè el preu mitjà per comensal, sigui superior als 60€.escrit per alfons comas
www.estrellescatalunya.cat
#UNSUBSCRIBE#